Sygesikringsbevis
Sygesikringsbeviset skal medbringes ved alle henvendelser til klinikken.

Akut sygdom
Ved akut sygdom kan der rettes telefonisk henvendelse til klinikken mellem kl.8.00 og kl. 16.00. Ved vores fravær henvises der til navngivne vikarierende læger.
Udenfor almindelig åbningstid henvises ved akut sygdom til regionens akuttelefon 1813. 

Sygebesøg
Hvis det af helbredsmæssige årsager ikke er muligt at komme til konsultation i klinikken, kan der anmodes om sygebesøg. Dette sker ved henvendelse til klinikken mellem kl.8.00 og kl.9.00.

Transport til konsultation i klinikken
Pensionister har mulighed for transport til konsultation i klinikken, hvis man ikke kan gøre brug af offentlige transportmidler.
Henvendelse herom kan ske til kommunen.

Ventetid
Vi gør vores bedste for at overholde tiderne, men det kan være svært at forudsige varigheden af den enkelte undersøgelse. Derudover kan der forekomme akutte sygdomstilfælde, som det er nødvendigt at putte ind imellem planlagte aftaler.

Afbud
Hvis en tidsaftale ikke kan overholdes vil vi gerne have afbud via telefon eller ved at sende en mail så hurtigt som muligt, da vi så kan bruge tiden til en anden patient.

E-mailkonsultation
Via denne hjemmeside kan du gennem en sikker, krypteret forbindelse kontakte os i klinikken. E-mailkonsultationerne er beregnet til korte spørgsmål og svar. Der kan ikke vedhæftes filer. Mails vil blive besvaret så snart lægen har tid, men der kan gå 2-3 dage.
E-mails kan ikke anvendes ved akutte henvendelser, kontakt i stedet klinikken telefonisk.
For at sende E-mails: Klik på “selvbetjening” og følg instruktionerne.
E-mailen skal ikke bruges til henvendelser omkring tidsbestillinger eller bestilling af medicin. Anvend da venligst modulet for tidsbestilling eller recept fornyelse.

Bemærk dog at den patient der forespørges på skal være oprettet som bruger i systemet.

Medicinbestilling
Medicinbestilling kan foretages elektronisk via “selvbetjening” såfremt det drejer sig om fast medicinsk behandling.
Ny medicin eller medicin til periodisk anvendelse kan dog kun bestilles ved direkte kontakt til klinikken.

Bemærk at udstedelse af recept på alle former for vanedannende medicin (sovepiller, stærkt smertestillende medicin beroligende medicin) kun kan finde sted  ved personlig henvendelse til klinikken og IKKE via elektronisk medicinbestilling.
Bemærk endvidere, at behandling med vanedannede medicin kan medføre udstedelse af  midlertidigt eller længerevarende kørselsforbud  jvf. Sundhedsstyrelsens vejledning nr.9584 af 10/10/2013 om helbredskrav til førere af motorkøretøjer.

Vaccinationer
Ved udlandsrejser hvor man ønsker information omkring vaccinationer kan dette gøres ved at kontakte udenlandsvaccinationen eller rette henvendelse til klinikken. Husk dog at gøre dette i god tid før afrejse.